Tuotteet

Hyvän näkemisen tuotteet Ajan Näöstä

Etsitkö yksilöllisiä, persoonallisia silmälasikehyksiä? Tarvitsetko aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman? Toisivatko piilolasit ulkonäköösi vaihtelua tai laajentaisivatko ne näkökenttääsi? Ajan Näössä sinun ei tarvitse etsiä haluamiasi tuotteita. Me teemme työn puolestasi ja sinä saat valmiin ratkaisun.

Silmälasit

Silmälasit ovat näkyvin asusteesi. Ajan Näössä ammattitaitoinen optikko auttaa valitsemaan juuri sinun kasvoillesi, väritykseesi ja linssivoimakkuuksiisi sopivat kehykset. Yksityisenä, ketjuihin kuulumattomana liikkeenä valitsemme itse omat mallistomme. Hoyan laatulinssit ja Ajan Näön oma reunahiomo takaavat yksilöllisen lopputuloksen. Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja joustavan maksutavan Resurs Bankin kautta.

Laatulinssit

Aurinkolasit

Aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta, häikäistymiseltä sekä tuulelta ja roskilta. Parhaan hyödyn saat, kun aurinkolasit valitaan käyttötarkoituksen mukaan, jolloin niitä voi olla useitakin: voimakkuuksilla tai ilman, piilolinssien kanssa tai aurinkosuoja silmälasien päälle. Käytön mukavuuteen vaikuttavat aurinkolasien hyvä optiikka ja istuvuus kasvoilla – tämän varmistaa Ajan Näön optikkojen ammattitaito.

Piilolasit

Piilolaseilla saat vaihtelua näköösi. Vuosien varrella piilolasien materiaalit ovat kehittyneet huimasti ja niillä voi korjata  miltei kaikki taittovirheet, myös hajataittoa ja aikuisnäköä, ilman ikärajaa. Valikoimistamme löytyvät sopivat piilolasit arkeen ja juhlaan, harrastuksiin sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön. Kokeile piilolaseja vaikka silmälasien valinnan aikana!

Piilolasit